Bine ai venit!

 

Te-ai putea intreba, inainte de toate, pe buna dreptate : „De ce concediere ? De ce  aceasta denumire a blog-ului?”

In primul rand, pentru simplul motiv ca intr-o zi, demult, am fost nevoita, din ratiuni profesionale, sa ma informez cat mai mult despre subiectul concedierilor. Rezultatul a fost ca, desi existau cateva site-uri juridice generaliste, nu am reusit sa identific tot ceea ce ma interesa, la modul centralizat.

In aceste conditii, m-am apucat sa colectez informatii si mi-am promis ca, atunci cand voi avea un moment liber, voi crea un blog in care sa postez informatiile aflate, precum si alte informatii noi (din aria de interes si nu numai), in ideea de a ajuta si pe altii, in nevoie sau pur si simplu, informativ..

In al doilea rand, m-am gandit ca in acest blog informatia sa fie prezentata intr-o maniera cat mai accesibila tuturor, dat fiind faptul ca cele mai multe bloguri (preponderent) din aceasta arie (a dreptului muncii)  am observat ca sunt mult prea specializate si oarecum tehnice pentru omul de rand/cei mai multi oameni, informatia fiind  destul de greoi de  perceput pentru acestia.

….deci, pe scurt, de aici a rezultat ideea acestui blog…

In speranta ca macar 1 singura informatie iti este/va fi de folos, iti multumesc pentru vizita si la buna revedere/recitire!
Maria

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s