Capusele, organizatiile profesionale

Posted: 05/05/2017 in Diverse
Etichete:, ,

pyramid_scam

Unul din „marile beneficii” ale sistemului este capusarea „oamenilor muncii” prin instrumente de „mulgere de bani”, care mai de care mai inventive. De ex., una dintre cele mai eficiente este afacerea asociatiilor profesionale/uniuniilor de tot felul, care fiind protejate de lege, pot sa pretinda tot felul de taxe piperate in schimbul a nimic sau chiar mai rau, tratandu-te cu aroganta/sfidare suprema, ca sa nu spun nesimtire crunta, de-a dreptul.

 
Practic, din aceste taxe se sustin salariile generoase ale unor diversi oameni, cu mentalitate de lucratori la Stat (stiti, atitudinea clasica de sfidare aroganta din spatele ghiseelor a unor dudui plictisite de viata si de prea mult stat degeaba), relaxarea de pe la diverse conferinte din tara si strainatate, precum si o serie de alte cheltuieli administrativ-secretariale. Este un intreg sistem foarte bine inchegat, care, ca orice, sistem trebuie uns la fiecare rotita a sa….
 
Ei, si sa te puna naiba sa indraznesti sa protestezi impotriva discriminarii si bataii de joc ultra-generale, sa incerci sa ocolesti castele profesionale, pentru a nu fi obligat sa dai peschesuri peste peschesuri toata viata, doar ca sa fii lasat in pace sa-ti faci meseria….e ca un fel de taxa de protectie mafiota, sub paravanul generos al legilor, pe care tot ei le-au propus, votat si implementat, pentru apararea intereselor de gasca….
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s