Dronele – noi tai colegi de munca!

Posted: 14/03/2015 in Roboti
Etichete:,

Drone mail

Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi sa ai drept colegi, drone sau roboti? sau, in calitate de antreprenor-angajator, sa ii ai drept salariati ?

Este acesta un viitor posibil? Daca ar fi sa ne luam cel putin dupa evolutia tehnologica, raspunsul este clar afirmativ.

Daca nu ai idee ce este o drona, neinteresandu-te subiectul in mod special, ei bine, fara a intra in detalii, este un mini-robot, un dispozitiv avand diverse scopuri, incepand cu colectarea informatiilor de pe teren in scop militar pana la realizarea de la inaltime a hartilor oraselor, in scop civil.

Denumirea originala este „UAV” („unmanned aerial vehicle” = vehicul capabil sa zboare pilotat sau nepilotat de catre un om) si a fost folosit initial in scopuri militare, in SUA si Israel, inca din anul 2000.

La ceea ce se refera insa articolul de fata nu este utilizarea dronei in scop militar sau civil, ci la un posibil viitor in „campul muncii” al fortei de munca numita „drona”.

In acest sens, va invit sa urmariti mai jos cateva puncte de vedere :

Daca ti-a placut articolul sau informatiile ti s-au parut utile, nu uita te rog sa dai like si, daca vrei, sa il distribui prietenilor tai sau sa lasi un comentariu cu parerea ta!

Reclame
Comentarii
  1. calinakimu spune:

    Te-ai auto-concediat ? Nu vad demisia ?

    Apreciază

  2. calinakimu spune:

    Crezi ca ar fi mai nesimtiti decat colegii actuali, asa zisi umani, cu care esti intr-o vesnica competitie?! Cred ca nu si cu siguranta mai…impartiali decat acestia…

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s