ANGAJARI sau CONCEDIERI PE BAZA NUMEROLOGICA?

Posted: 16/02/2015 in Diverse
Etichete:, , ,

 

numerology

Presupun ca aproape toata lumea cunoaste ce inseamna numerologia, cel putin si daca porneste de la etimologia cuvantului in sine. Ceea ce nu se cunoaste insa prea bine este ca una din multiplele aplicatii ale acesteia sunt utilizate de catre angajatori, indeosebi de cei din strainatate. Practic analiza numerologica intra in pachetul profilului psihologic al candidatului la un job sau la concediere, realizat de catre psihologii companiei sau consultanti externi.

Unii ar putea spune ca e doar publicitate/marketing/manipulare sau ca pur si simplu „ocult-ul” isi face simtita din ce in ce mai mult prezenta in toate domeniile vietii noastre.

Indiferent de motiv si de mediatizarea mai mult sau mai putin excesiva, pana la urma aceste cazuri exista si ar putea fi luate in considerare cel putin la nivel informativ.

In acest sens, unul din promotorii cei mai mediatizati ai numerologiei este si psihologul Anatol Basarab, care explica in emisiunea de mai jos cum se foloseste numerologia pentru verificarea prealabila a profilului psihologic al candidatului sau pentru disponibilizarea acestuia.

Daca ti-a placut articolul sau informatiile ti s-au parut utile, nu uita te rog sa dai like si, daca vrei, sa il distribui prietenilor tai sau sa lasi un comentariu cu parerea ta!

Reclame
Comentarii
  1. calinakimu spune:

    Putem cerceta Zodiacul, numerele, culoarea ochilor, studile, antropologia, s.a.m.d…fara sa descoperim, decat poate a mia parte din ce reprezunta cu adevarat calitatea de OM.
    Pana una alta…intr-o lume a iluzilor…operam cu iluzii.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s