PREA MULT DE LUCRU LA JOB?

Posted: 06/02/2015 in Diverse
Etichete:, , ,

overworked

Cei mai multi dintre noi cunoastem destul de bine, in teorie, tot felul de tehnici de „a nu fi o victima la job si in viata” si cu toate acestea, atunci cand trebuie sa ni le reamintim sau sa le aplicam concret, nu le aplicam! Cum de am uitat tot ce am invatat sau citit pana atunci? In momentul lecturii/invatarii „metodelor/solutiilor-minune”, credeam ca sunt solutiile ideale si cu siguranta le vom aplica, cand va fi cazul, iar cand ajunge, in final, sa fie cazul, suferim de amnezie totala sau partiala….

…Si daca ne gandim ca celor mai multi le este foarte greu, daca nu imposibil, sa spuna un simplu „NU”, nu vorbesc de metode/tehnici mai mult sau mai putin sofisticate, ci doar de un banal „NU”, NU sunt sclavul nimanui, nu sunt proprietatea nimanui, pot sa-mi dau demisia oricand! Din job-ul asta, din „viata asta”, care nu-mi mai apartine! E „traita” de altcineva in locul meu, cineva pe care nu-l cunosc! Ai putea spune din exterior : „Patetic!”, insa din interior e o drama, pentru cei mai multi…

In final, asa cum v-am obisnuit, va invit sa vizionati un filmulet tragi-comic (de nici 1 minut) care reflecta (si) ceea ce spuneam mai sus :

Daca ti-a placut articolul sau informatiile ti s-au parut utile, nu uita te rog sa dai like si, daca vrei, sa il distribui prietenilor tai sau sa lasi un comentariu cu parerea ta!

 

 

Comentarii
  1. calinakimu spune:

    Priveste ce se petrece in sport, acolo unde concurenta, competivitatea sunt recunoscute, exacerbate, reprezinta insasi „ratiunea” sporturilor, asa cum sunt ele intelese intr-o lume mercantila. Varsta pentru inceperea practicarii unui sport este implinsa dincolo de orice inchipuire. Copii de 5-6 ani sunt SCHINGIUTI sa invete practicarea unui sport BANOS. Acesti copii vor fi mutilati si pe plan psihic si fizic. Nu este de mirare faptul ca sportivii isi incheie cariera sportiva relativ repede, iar speranta lor de viata nu este mare din cauza uzurilor, exceselor.
    Asta se intampla si in lumea job-urilor. Copii prescolari sunt pusi la computere, invatati limbi straine, „focusati” sa aiba „targeturi” la varsta ZBORULU…zbor, la varta suavelor descoperiri…

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s