Vrei un loc de munca bine platit ? Apeleaza la mincinosul profesionist!

Posted: 08/10/2014 in Cariera
Etichete:, , , ,

Professional Liar

Ei bine, nu, nu este o minciuna!

Este doar una dintre reclamele cu care te intampina robotul telefonic al companiei Paladin Deception Services. Firma este condusa de catre Timothy Green, un fost detectiv american inovativ, care pretinde ca poate minti, la comanda, pe oricine in legatura cu orice, intr-un mod atat de profesionist incat nu vei fi prins!

Intr-un interviu acordat la CNN Money, dl.Green a povestit ca are o mare diversitate de solicitari din partea clientilor, incepand de la ceea ce trebuie sa spui partenerului cand intarzii acasa, pentru a nu se prinde de ce ai intarziat si pana la angajari si cazuri de adulter. Cea mai mare parte din clienti insa, respectiv mai mult de 60%, adica intre 250-300 clienti/luna, vin din categoria celor in cautare de noi locuri de munca sau a unor locuri de munca mai bine platite.

Modelul de business creat pleaca de la analiza detaliata a fiecarui caz in parte de catre un Case Manager dedicat, care ofera clieentului solutia personalizata, precum si alte servicii conexe, in functie de pretul platit pe pachetul de servicii respectiv. Astfel, de exemplu Pachetul 1, care costa doar 59 USD/luna contine : aprecierea globala a cazului, caracterizare personalizata si solutia aplicabila, verificarea daca sunt necesare anumite aptitudini sau competente specifice ce ar trebui dedicate solutionarii cazului, un numar de telefon in orasul dorit, corespondenta prompta telefonica si pe mail, suport telefonic si pe email, un operator femeie sau barbat, precum si un rezumat al corespondentelor livrat ulterior.”

De ce ati apela la serviciile unei asemenea companii?
1) pot exista perioade in cariera ta in care nu ai avut loc de munca sau ti-ai dat demisia din motive personale si nu vrei sa se stie care au fost acestea si ca ai fost nevoit sa-ti dai demisia sau ai lucrat cu un sef cu care ai avut neintelegeri anterioare, deci stii sigur ca nu vei primi nici o recomandare de la el;
2) ai nevoie de un alibi profesionist pentru a trece cu bine peste anumite intrebari stanjenitoare sau de-a dreptul incomode;
3) orice alte situatii, care pot interveni in viata si in care ai avea nevoie de cineva care sa-ti sustina minciuna initiala sau sa minta de la inceput pentru tine 🙂

Daca voi fi prins?
Ei bine, in acest caz, ca in orice alta situatie in viata, trebuie sa-ti asumi niste riscuri anticipate, de exemplu riscul sa fi concediat sau sa ai necazuri cu partenerul de viata.

Care este termenul de valabilitate al unei miniciuni sau alibi?
De regula, in cele mai multe cazuri, 2-3 zile, insa avem si servicii conexe, care asigura extinderea termenului de valabilitate.

Cine foloseste serviciile oferite de catre compania dvs?
Orice adult de peste 18 ani, de exemplu  salariatii frustrati, nervosi sau deprimati, care vor sa plece de la fostul loc de munca pentru un loc de munca mai bine platit sau cu mai putin stress, candidatii juniori pentru noi locuri de munca, care nu au ce sa treaca in CV, neavand nici o experienta, persoane fara loc de munca de mai mult timp, care nu au cum sa justifice perioada lipsa din CV, oameni care suspecteaza ca partenerii ii inseala si asa mai departe.

Daca sunteti curiosi sa vedeti cum actioneaza un mincinos profesionist (patronul companiei), puteti sa vizionati mai jos videoclipul.

Daca ti-a placut articolul sau informatiile ti s-au parut utile, nu uita te rog sa dai like si, daca vrei, sa il distribui prietenilor tai sau sa lasi un comentariu cu parerea ta!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s